Βιβλιοπαρουσίαση στην Πάτρα

Με τα βιβλία ανά χείρας και με διάθεση για κουβέντα θα βρεθούμε στην Πάτρα για την παρουσίαση του βιβλίου “Οι Αναρχικοί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο”. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 5 Απριλίου, στις 20:00, στον Αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Ανατόπια (Τσαμαδού 81 & Καραϊσκάκη). Την εκδήλωση διοργανώνει το εγχείρημα της Κριτικής Σκέψης.

Ενάντια στον Αναρχοφιλελευθερισμό και την κατάρα των Πολιτικών Ταυτότητας

Ο αναρχισμός στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα αστείο. Συμβολίζοντας κάποτε σκληρούς αγώνες για ελευθερία, η λέξη έχει πλέον απογυμνωθεί ώστε να ανοίξει ο δρόμος για στενόμυαλες, διαχωριστικές και μισητές ταυτοτικές πολιτικές από ακτιβιστές της μεσαίας τάξης που προσπαθούν να προστατεύσουν τα προνόμιά τους. Γράφουμε αυτό το φυλλάδιο ώστε να ανακτήσουμε τον αναρχισμό από αυτούς τους πολιτικούς ταυτότητας. Continue reading Ενάντια στον Αναρχοφιλελευθερισμό και την κατάρα των Πολιτικών Ταυτότητας

Βιβλιοπαρουσίαση – Συζήτηση στην Αθήνα

Άλλος ένας σταθμός η Αθήνα. Η πρώτη παρουσίαση στη μητρόπολη θα γίνει στο Ελευθεριακό Εργαστήρι Κινηματικών Υποδομών (Αίνου 1 & Βουλιαγμένης, μετρό Άγιος Ιωάννης)· κεντρικό σημείο διακίνησης του βιβλίου για το νότιο ελλαδικό χώρο. Η συζήτηση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15 Μάρτη, στις 19:00.